Кръвно налягане

Кръвното налягане е едно от нещата за вашето добро здраве и резките промени надолу или нагоре влияят значително на вашия тонус.

Ниското кръвно налягане води до проблеми от рода на сърцебиене, ускорен пулс, прилошаване и световъртеж, избиване на пот и т.н. Симптомите на ниското кръвно са много и не бива да са подценявани, това може да води до над 20 вида заболявания. Обърнете се към вашия личен лекар който да Ви посъветва към какъв специалист да се насочите според симптомите и да се лекувате. Един от най-лесните методи за справяне на проблема временно е да се пие айрян със сол, солта спомага за повишаване на кърното налягане, но имайте предвид , че това е временно.

Високото кръвно налягане също е проблем на мнозина и води след себе се доста заболявания и проблеми. Освен силната болка в задната част на тила можете да познаете, че сте вдигнали кръвното както казват бабите и по зачервяване на лицето и притъмняване пред очите, безсъние, тревога и раздразнителност. Това са симптоми различни при различните хора и е само ориентир за това какво може да доведе ако не обърнете внимание на този проблем.

Можете да се справите с високото или ниското кръвно налягане с употребата на червено цвекло, както и витамините А и С, яжте плодове и зеленчуци и избягвайте мазната и пържена храна.

Вашият коментар