СЕНЗАЦИЯ! В БАЛИТЕ ЗА БОКЛУК МАФИЯТА ВКАРВА НАРКОТИЦИ! ПРОКУРАТУРАТА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ!

Споделете тази статия с вашите приятели!

《ИТАЛИАНСКИ ПРОКУРОРИ: КОКАИНЪТ КОЙТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИЗПЛУВА КРАЙ ШАБЛА Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ КОРАБИ ПРЕНАСЯЩИ БОКЛУК ЗА БЪЛГАРИЯ》

Vvv

Италианските прокурори, които разследват как боклука на мафията е влизал в България вече са на 100% сигурни, че освен боклук в корабите за България се е превозвал и кокаин с много високо качество.

Според разследващите на Апенините, кокаинът който преди време плуваше покрай бреговете на Шабла е изхвърлен именно от кораб, който е превозвал боклук от италианско пристанище за пристанището в град Варна.

Какво обаче е наложило изхвърлянето му от кораба все още остава загадка за италианските власти, които обаче са на 100% сигурни, че това с бооклука от определено пристанище в Италия към България е канал за трафик на кокаин, като количествата са огромни за мащабите на Европа.

Канал който действа повече от 3 години, но явно българските власти не са искали да проверяват какво се вози освен боклук в контейнерите.

Припомняме, че само преди няколко месеца край Шабла плуваше кокаин на стойност близо 80 милиона лева с инициалите Б.Б, който беше случайно забелязан от рибари, които сигнализираха на българските власти.

копирано от Facebook- Вестник Утро

8 total views, 3 views today

Споделете тази статия с вашите приятели!