Подарете на детето си щастливи мигове и безброй забавления с Lego Friends

legoДетството е най-интересният етап от живота, защото ни научава на много различни неща: какво  е приятелство, каква е ролята на семейството, какво означава да си добър и др. Как обаче децата усвояват тези така трудни житейски ситуации? С помощта на игрите.

А те от своя страна стават все по-интересни и полезни, особено с Lego Friends.

Lego Friends е конструктор, подходящ за деца на възраст 5+. Той съдържа малки елементи, които след сглобяването си, придобиват вид на къща с малки човечета – кукли. Освен различни къщички, Lego Friends има и моторни лодки, джипове, катамаран и какво ли не. Целта на всеки от конструкторите Lego Friends е да въведе децата в дадена ситуация: например, да управляват своя болница или магазин, да пътуват с лодка, да създават подаръци или да са част от фотостудио. По този начин те се научават на много неща от света на възрастните: какво е работа, защо тя е нужна, на какво ни учи и други.

Преди всичко, Lego Friends учи децата какво е приятелството. Всеки конструктор има поне две човечета, които си партнират в задачите. По този начин децата могат да играят с някои друг и по този начин не само се забавляват, но и се социализират. Научават се да работят в екип и да се грижат за другия.

Lego Friends е безкрайна забава. Всеки от разнообразните комплекти предлага интересни ситуации, в които децата да се потопят, изследвайки света около себе си. Всеки Lego Friends конструктор съдържа и дребни части, съвсем автентични като в нашия свят: пари, напитки, телефони, моторни каски, плодове и зеленчуци.

komsed

Lego Friends е съвременната кукла Барби и нейният арсенал от приятели, поставени в една автентична среда. Не заема място, бързо може да бъде сгънато и прибрана, преместено и дори отнесено с вас на почивката, където ще си гарантирате спокойствие, докато децата се забавляват с новата сладкарница или ферма за кучета. Човечетата в Lego Friends наподобяват вашето дете: с руса или кестенява коса, усмихнато лице, раничка и други аксесоари, които децата ежедневно използват.

Голям плюс е компактността на Lego Freinds, защото позволя на детето да го мести, без да губи част от елементите на играта.

igrachki

Lego е цял свят на една ръка разстояние от вашето дете. С него то може да бъде всичко: лекар, спасител, треньор на кучета, фризьор, готвач  и още много други. Без да подозирате, с помощта на  Lego Friends вие възпитавате у вашето дете интерес към живота. Научавате го да е любопитно, а какво по-полезно от това! С тази на пръв поглед малка игра то се научава да завързва приятелства и да общува по-свободно.

Играчките са важна част от света на децата. Те им помагат да пораснат, да научат много за заобикалящия ги свят и да разберат какви искат да бъдат. Lego Friends e чудесен подарък за вашето дете, с чиято помощ ще му осигурите безброй щастливи мигове и забавления.

За повече информация посетете уебсайта на магазини Комсед, официален вносител на Lego.

Най-популярните митове, свързани с бебешките обувки за прохождане, от които да се пазите

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!