Напътствия за регистрация в Efbet

efbet

Ако имате нужда от помощ за Efbet Регистрация, то въобще не се притеснявайте, защото тук ще напишем подробно ръководство, с чиято помощ ще отворите акаунт в сайта на букмейкъра.

В интерес на истината няма нищо сложно в това да се запишете в онлайн платформата за залози на казино и спорт, стига да сте пълнолетен гражданин на Република България.

Отворете формата за регистрация в Ефбет

Всичко е много елементарно. Влезте в Efbet и кликнете върху надписа Efbet Регистрация, който ще намерите горе в дясно на главната страница. После ще видите нов прозорец представляващ регистър форма, в която се пишат най-различни данни. Тук от особено голямо значение е да не се опитвате да мамите системата, а да напишете истински и валидни данни за вас.

Попълнете всички графи

Пред вас ще се покажат графи за потребителски данни и лични данни. Впишете всичко много внимателно. На първо място, е нужно да си измислите някакво потребителско име и парола, с които да влизате в сайта. По-надолу ще трябва да оставите актуален имейл, на който ще Ви бъде изпратен линк за активиране на профила. А сега следва въвеждане на лични данни.

Личните данни трябва да съвпадат 1 към 1, с тези в личната Ви карта. С други думи пишете истинското си име и фамилия, дата на раждане, ЕГН и така нататък. Попълнете всяка една графа, тъй като това е задължително. В края сложете отметки, че сте съгласни с политиката на букмейкъра и продължете напред. Само след няколко секунди ще получите писмо в мейла си.

Активирайте акаунта си

Влезте в електронната поща, която написахте по време на регистрацията в Efbet. Там ще Ви очаква писмо изпратено от системата на букмейкъра. То съдържа активационен линк, за да влезете в сайта. Щракнете на линка и вече можете да се логвате с име и парола. Това е цялата процедура по активация на създадения профил и вече сте член на букмейкърския уебсайт.

Верификация

За да правите залози и да получавате плащания по банков път, дебитна карта, EasyPay или друг метод, е нужно да се верифицирате в сайта. Верификацията се прави, след като сканирате личната си карта от двете страни и я изпратите на имейла на букмейкъра. Последният има задачата да сравни данните от картата, с тези които сте написали в регистър формата.

Ако данните Ви съвпадат, то Вие ще получите потвърждение за това, че акаунтът Ви е верифициран. От този момент нататък ще имате достъп до опцията за теглене на пари, но не забравяйте, че трябва да имате печалби, за да я използвате. Общо взето това е цялата процедура. В много малко случаи операторите отхвърлят документа, ако той е нечетлив и не се вижда добре. Ако имате такива проблеми, е нужно да се свържете със съпорта на Ефбет.

В заключение

Ако спазите напътствията за регистрация в Efbet, няма да имате каквито и да е затруднения по време на отварянето на акаунта. Все пак имате и още една възможност за инструкции, а именно чата на живо, където да попитате, ако има нещо неясно. Надяваме се, че сме помогнали да се впишете успешно в уебсайта за залози и Ви желаем да постигнете успехи!

Най-честите проблеми при ходовата част на автомобила

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!