Предимствата на Орбита СПА хотел при избор на хотел

СПА хотел

Не винаги е лесно да решите къде искате да отседнете, когато резервирате хотел. Искате ли да останете в близост до града? Или искате да се уедините в планината? Има определени предимства за всеки избор, но единият може да изпревари другия, особено ако търсите определени удобства, а в Орбита СПА хотел те са комбинирани по най-добрият начин, за да отговори на всички ваши нужди.

Какви са ползите от престоя в Орбита СПА хотел, който е сгушен в планината, но и се намира само на час път от София? 

По-малко замърсяване, по-малко алергени, по-задушевна обстановка, чист въздух и панорамна гледка. И това не е всичко…

1. Релаксираща среда

Гледките и уютната обстановка, предлагана от природата в планината, го правят идеалното място за разпускане и презареждане. Размишляваме, не бързаме за никъде, накратко, релаксираме и тялото ни, обикновено подложено на толкова много напрежение, е благодарно, а психиката ни възстановена.

2. Глътка свеж въздух

Да отидете в планината означава да си подарите свеж и чист въздух с енергизиращи свойства. Колкото по-високо се изкачвате, толкова по-оскъден става кислородът. Задъхани сме, сърцето ни бие по-бързо. За да се произведат повече червени кръвни клетки, се освобождава EPO. Това е известният допинг хормон!

seo 2

3. Набавяне на витамин D

Планинските райони често са много слънчеви. Слънцето на планината идва, за да запълни липсата ни на витамин D!

4. Разделете се с акарите

Праховите акари, които са отговорни за алергиите и респираторните проблеми, са много по-често срещани в градовете. Смята се, че на 1000 метра надморска височина борят им намалява с 50%, докато над 1500 метра те са почти напълно изчезнали.

5. Активността и физическото натоварване са неизбежни

Почивката в планината е активна почивка. През зимата си слагаме ските, а през лятото се разхождаме из красивата природа, която ни заобикаля. Накратко, тялото ни работи, а душата и очите ни се пълнят с красиви гледки. След няколко дни активности на открито ще увеличите физическия си капацитет. И не забравяйте, че злоупотребата с планината е полезна за вашето здраве!

6. Само на 100 км от София

Избирайки хотел, намиращ се на час път, вие си подарявате повече време за релакс на самото място, но и се лишавате от стреса и дискомфорта, които биват пораждани от дългото пътуване.

seo 3

Организирайте своята следваща почивка още сега, избирайки Орбита СПА хотел. Уединение, комфорт и пълен релакс в прегръдката на Рила и то само на 100 км. от София!

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!