Анавар – най-безопасният спортен стимулант

анавар-спортен-стимулант

Oxandrolone е разработен през 1964 г. от американската компания Searle. До 1989 г. той се продава в САЩ под търговската марка Anavar.

Сега под това име се продава китайско лекарство, произведено от компанията Hubei Huangxi, което съдържа 2 пъти повече активно вещество от оригиналното американско лекарство (5g).

В допълнение към китайското лекарство можете да закупите италианския Oxandrolone SPA, при което дозировката на активното вещество е класическа – 2,5 mg. Известният културист Майк Кришан каза, че първият анаболен препарат, който е взел, е Анавар и именно с негова помощ е постигнал много добро увеличаване на масата и силата.

Не е известно какви дози е използвал, но той е може би единственият спортист, постигнал такива резултати само с помощта на оксандролон.

Факт е, че оксандролонът е леко лекарство, което е създадено специално за жени и деца. Ако се приема в разумни дози, не дава странични ефекти, но е малко вероятно да бъде възможно да се постигнат забележими резултати при натрупване на мускулна маса с негова помощ.

Употреба на Анавар – Оксандролон от спортисти

Оксандролонът стабилизира добре андрогенния рецептор, но изобщо не е неактивен. Този анаболен продукт изобщо не се ароматизира поради специфичната структура на молекулата му.

Той също не се превръща в дихидротестостерон. Това, разбира се, може да се причисли към предимствата на лекарството, но в същото време тези предимства намаляват неговата ефективност.

Увеличаването на дозата леко повишава ефективността, при мъжете – до 0,5 mg на 1 kg телесно тегло на ден, при жените – 2 пъти по-малко. Но дори при доза от 100 mg, т.е. 20 таблетки на ден, оксандролонът е по-малко ефективен от метандростенолон или оксиметолон.

По-добре е да не се превишава дневната доза, тъй като оксандролонът е алкилиран при 17-алфа, тоест лекарството е токсично за черния дроб. Освен това цената на оксандролон е доста висока. Полуживотът на оксандролона е 8 часа и като се има предвид това, ако все още приемате това лекарство, тогава трябва да го правите 3 пъти на ден.

И все пак, оксандролонът има няколко приложения. Първо, оксандролонът е по-добър от много други стероиди за млади мъже и жени, тъй като не причинява вирилизация и не затваря „зоните на растеж“ при младите хора. На второ място, оксандролонът се приема между цикли на други стероиди, за да се поддържа резултатът.

За тези цели е достатъчно да приемате оксандролон веднъж дневно в около 7 – 8 часа сутринта. Трето, оксандролонът се използва преди състезание. Ако комбинирате оксандролон с дростанолон (мастерон) или флуоксиместерон (халотестин), това ще доведе до увеличаване на мускулната релефност.

Периодът на откриване на оксандролон е не повече от 10 – 12 дни.

От къде да купя оригинален Оксандролон (Анавар) ?

Можете да поръчате оригинален оксандролон от онлайн магазин Bulsteroid.com с бърза доставка до цяла България. Добавете продукта в кошницата си и направете поръчка като в най-кратки срокове ще бъде доставена до вашия личен адрес или избран от вас офис на куриерска фирма.

Ползите от приема на лимонена вода

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!