Анавар – най-безопасният спортен стимулант

анавар-спортен-стимулант

Oxandrolone е разработен през 1964 г. от американската компания Searle. До 1989 г. той се продава в САЩ под търговската марка Anavar.

Сега под това име се продава китайско лекарство, произведено от компанията Hubei Huangxi, което съдържа 2 пъти повече активно вещество от оригиналното американско лекарство (5g).

В допълнение към китайското лекарство можете да закупите италианския Oxandrolone SPA, при което дозировката на активното вещество е класическа – 2,5 mg. Известният културист Майк Кришан каза, че първият анаболен препарат, който е взел, е Анавар и именно с негова помощ е постигнал много добро увеличаване на масата и силата.

Не е известно какви дози е използвал, но той е може би единственият спортист, постигнал такива резултати само с помощта на оксандролон.

Факт е, че оксандролонът е леко лекарство, което е създадено специално за жени и деца. Ако се приема в разумни дози, не дава странични ефекти, но е малко вероятно да бъде възможно да се постигнат забележими резултати при натрупване на мускулна маса с негова помощ.

Употреба на Анавар – Оксандролон от спортисти

Оксандролонът стабилизира добре андрогенния рецептор, но изобщо не е неактивен. Този анаболен продукт изобщо не се ароматизира поради специфичната структура на молекулата му.

Той също не се превръща в дихидротестостерон. Това, разбира се, може да се причисли към предимствата на лекарството, но в същото време тези предимства намаляват неговата ефективност.

Увеличаването на дозата леко повишава ефективността, при мъжете – до 0,5 mg на 1 kg телесно тегло на ден, при жените – 2 пъти по-малко. Но дори при доза от 100 mg, т.е. 20 таблетки на ден, оксандролонът е по-малко ефективен от метандростенолон или оксиметолон.

По-добре е да не се превишава дневната доза, тъй като оксандролонът е алкилиран при 17-алфа, тоест лекарството е токсично за черния дроб. Освен това цената на оксандролон е доста висока. Полуживотът на оксандролона е 8 часа и като се има предвид това, ако все още приемате това лекарство, тогава трябва да го правите 3 пъти на ден.

И все пак, оксандролонът има няколко приложения. Първо, оксандролонът е по-добър от много други стероиди за млади мъже и жени, тъй като не причинява вирилизация и не затваря „зоните на растеж“ при младите хора. На второ място, оксандролонът се приема между цикли на други стероиди, за да се поддържа резултатът.

За тези цели е достатъчно да приемате оксандролон веднъж дневно в около 7 – 8 часа сутринта. Трето, оксандролонът се използва преди състезание. Ако комбинирате оксандролон с дростанолон (мастерон) или флуоксиместерон (халотестин), това ще доведе до увеличаване на мускулната релефност.

Периодът на откриване на оксандролон е не повече от 10 – 12 дни.

От къде да купя оригинален Оксандролон (Анавар) ?

Можете да поръчате оригинален оксандролон от онлайн магазин Bulsteroid.com с бърза доставка до цяла България. Добавете продукта в кошницата си и направете поръчка като в най-кратки срокове ще бъде доставена до вашия личен адрес или избран от вас офис на куриерска фирма.

Ползите от приема на лимонена вода

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!