Спортно – елегантна визия от Евиза

спорт

В своето ежедневие винаги залагам на спортна визия. Така изглеждам точно както се чувствам – свежа, свободна и уверена.

Обичам да нося комфортни дрехи, с които да не съм претруфена, а да придават лекота на тялото ми. Може би една от главните причини е любовта ми към спорта и физическите активности и именно затова по-рядко обличам типичните женски рокли и поли. Късите панталони, дамските клинове и тениски са много по-предпочитан вариант за моя ежедневен аутфит и гардеробът ми е пълен именно с такива дрехи.

Оказа се, че освен в спортните магазини мога да открия доста голямо разнообразие от спортно-елегантни модели и в онлайн бутиците и по-специално в този на Евиза. Там конкретно много обичам да пазарувам, защото има много голямо разнообразие от дрехи, които ми допадат, а също така не са никак скъпи – дори са значително по-евтини от марковите магазини, а качеството им в никакъв случай не отстъпва. Често си взимам оттам дамски клинове и тениски и ги нося дълго време без проблеми. Все пак, материите са изключително хубави, а производството е изцяло българско.

Клиновете в Евиза са многообразни и съм си поръчвала всякакви видове. Най-често си взимам по-обикновено три-четвърти черни клинове за спорт и разходки. Има и интересни по-къси модели, на които залагам през лятото. Освен за спортуване, от Евиза си взимам клинове и за всеки ден. Има най-различни цветове и идеално се комбинират с всякакви неща нагоре – най-вече туники и тениски. Тениските в Евиза също са страхотни и много обичам да си поръчвам от тях. Има много модели с уникална спортно-елегантна визия, които страшно много ми отиват. Освен това, всички тениски, които съм си поръчвала оттук досега, са много удобни за носене и винаги успявам да улуча идеалния размер.

Много бях възхитена от последната колекция в Евиза. В нея изобилието от дамски тениски и клинове беше наистина голямо. Първоначално влязох в електронния бутик само да разгледам какво ново има, но наистина не очаквах толко много страхотни модели от тези, които харесвам. Веднага окото ми беше привлечено от няколко готини едноцветни тениски, които поръчах без да се замислям много. Взех си и един чисто бял клин, тъй като досега нямах такъв, както и няколко по-къси в тъмен цвят, защото отдавна не си бях купувала нови. Всичко ми пасна перфектно, това може би е поръчката от Евиза, от която съм най-доволна досега.

Туника с дълъг ръкав – задължителната дреха през зимата

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!