Най-популярните митове, свързани с бебешките обувки за прохождане, от които да се пазите

бебешки
Бебешки буйки – сини пролет/есен

Детето ви е на път да направи първите си стъпки и нямате търпение да излезете на пазар, за да му купите най-готиния чифт бебешки обувки за прохождане?

Почакайте! Преди да сложите бебето в количката и да тръгнете на пазар, прочетете следващите най-популярни митове, свързани с бебешките обувки за прохождане, и се постарайте да ги пренебрегнете в магазина и в покупката си:

  1. Покупката на бебешки обувки за прохождане всъщност е излишна покупка. Старите схващания гласяха следното: най-добре е да се проходи на босо краче. Може и така да е, но ако детето ви наближи момента да направи първите си крачки около декември месец и нямате подово отопление, а навън върлуват епидемии от грип и настинки, идеята за обувки за прохождане звучи доста логична, нали?
  2. Препоръчително е да се закупят високи обувки за прохождане, тъй като те предпазват глезена. Това изобщо не е вярно, защото глезенът започва да стои в правилната позиция в момента, в който детето е готово да проходи. На практика, идеята е не да изберете сами обувки и момент за прохождане на бебето. Идеята е да го изчакате да покаже признаци за готовност и чак след това да избирате подходящи обувки.
  3. Най-добрата инвестиция, която може да направи една майка за бебето си, е да купи ортопедични обувки за прохождане. Всъщност, ортопедичните обувки се налагат само при диагностициран проблем или аномалия от специалист. Това, което ви е нужно, за да осигурите максимален комфорт на детето си по време на първите му самостоятелни крачки, е чифт ергономични обувки за прохождане.
  4. Евтините обувки за прохождане никога не са правилният избор. Няма такова нещо. Можете да закупите висококачествени бебешки обувки за прохождане на изключително ниска цена – например, ако обувките са от стара колекция на производител с отлична репутация в сферата, както и ако се възползвате от някое друго намаление, предлагано в конкретния магазин или сайт.
  5. По-добре е да се купят обувки с 1 номер по-големи, за да се носят по-дълго време. Никога не правете тази грешка, защото когато бебешките обувки за прохождане хлопат, те създават неудобство, респективно потискат желанието и мотивацията за самостоятелно стъпване, а също така и неприятно протриване, та дори и падане или подхлъзване.

А вие какви странни съвети сте чували по повод покупката на бебешки обувки за прохождане?

Подарете на детето си щастливи мигове и безброй забавления с Lego Friends

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!