Как да подслушвам телефон?

подслушване

Този въпрос е един от най-често задаваните от наши клиенти. А отговорът ни е задължително да започне с няколко уточнения.

Нерегламентираното подслушване на нечий телефон е незаконна дейност.

Подходете отговорно към този факт преди да пристъпите към различни действия.

Сред нашите устройства няма да намерите подслушвателен софтуер или уреди, които да са специализирани и тясно насочени с единствената цел да подслушват мобилни телефони. Помислете за евентуални последствия от действията ви, когато те са свързани с подслушване и/или запис на получената информация.

Сред предлаганите от нас подслушвателни устройства, има такива, които са подходящи за монтаж и подслушване на стационарни телефони. Други са по-универсални на вид, но гласовата активация и възможностите за запис ги превръщат в удачни средства за подслушване на разговори също и по мобилен телефон.

Наименованието на GSM подслушвателите би могло да бъде подвеждащо за някои клиенти, но не и ако разясним на какво се дължи то.

Тук става въпрос за устройства от стандартен или допълнен с различни функции вид, които работят посредством СИМ карта. Това е определящото за тяхното наименование, а не фактът може ли и да се подслушва мобилен телефон с тях. Те не се поставят вътре или към GSM, а са умело прикрити в битов предмет или остават незабележими с дискретните си размери.

За целите на едно прецизно подслушване на мобилен телефон, би следвало да се използва специализиран софтуер за подслушване на телефонни разговори, следене на съобщенията и отчитането на други действия от устройството.

Вече даже се предлагат безплатни приложения за различни операционни системи. Тези приложения дават възможност да се шпионират голяма част от съхранените на един мобилен телефон файлове и да се засича местоположение на устройството.

Съвместимо е с Андроид на различни модели мобилни телефони и таблети. Повече може да послужи за сигурност и контрол на съдържанието в детски телефон, отколкото да представи пълна картина със записан разговор. Все пак би могло да бъде от полза в доста различни ситуации.

Без значение какъв избор ще направите, все пак трябва да имате няколко определящи решението елемента, а именно: краткосрочно цели (разговори на „парче“ ли ви интересуват или системно подслушване).

Дългосрочни цели (необходимо ли е запазване и съхранение на записи, може ли и къде би послужило, има ли тежест като доказателство), рискови ситуации (вероятност да ви хванат съществува винаги, но тя може да се минимизира в зависимост от избран способ за подслушване, анонимност и склонност/възможност да се разкриете), бюджет на начинанието (варира от еднократна покупка на устройство до инвестиране на значително време и ангажираност под различни форми, допълнителни устройства и програми, ангажиране на трети лица) и последно, но също толкова значимо – специфики на ситуацията (всеки дребен и характерен елемент във вашият частен случай).

5 причини да изберем ИТ поддръжка за бизнеса си

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!