Дизайн на входната врата

дизайн

В миналото отдавали голямо значение на първото впечатление. Входа на къщата говорело много за една къща и нейните стопани. Днес входната врата е усъвършенствана и представлява неограничена възможност за лична изява.

Какво можете да направите, за да придадете индивидуалност на входа на вашия дом?

 • Добавете неповторимото присъствие на външното осветление.

Помислете за ефекта на осветлението около входната врата. Добре преценете размера и пропорцията. Старайте се да не допусне грешка от да поставите огромни осветителни тела, вместо да добавите само леко присъствие.

 • Номер на дома.

Обикновено номерата на сградите трябва да бъдат поставени в близост до входната врата и върху лек или по контрастен фон, който дава възможност за ясна видимост и през нощта.

 • Боядисайте вратата си в цвят , че се откроява от останалата част на къщата.

Опитайте с красиво историческо синьо – силен цвят, който ако омекотите леко със сиви оттенъци, ще се получи нещо неповторимо.

Добре е да знаете, че:

 • осветление ще бъде по-приветливо, ако това е разположено по-ниско, така че не закачайте базата на осветителното тяло твърде високо.

Общи изисквания: мястото за монтаж на осветителното тяло на стената трябва да е между 170 и 180 см над земята.

 • Най-добър материал.

Разучете предварително кой материал ще е най- подходящ за използване във вашия регион. Климатичните условия често изискват използването на специфични строителни материали и материал за входните врати. Същото се отнася за покритието на входната врата. Не пренебрегвайте тази подробност.vhodna vrata biala

Ето шест допълнения, които ще променят излъчването на  всяка входна врата :

Номер на къщата. Неговият стил трябва да си подхожда с останалите външни аксесоари, но ​​не трябва да си съвпада с тях.

Пощенска кутия със слот за релси! Чудесно! Благодарение на този слот, вашата пощенска кутия ще бъде на безопасно и сухо място вътре в къщата докато сте на почивка, още повече това е чудесен декоративен детайл.

Изтривалка. Това е един ключов аксесоар, който спомага за запазването на пода. Изтривалката е задължителен, довършителен детайл и има може да се намери в различни оригинални стилове.

Сандъчета със засадени цветя или някаква сезонен зеленина. Саксиите и сандъчетата са един от най-красивите начини да кажете „Добре дошъл“.

Чукало на вратата. Добавете малко блясък с полирано месингово чукало – бижу за вашата врата! Няма как да не впечатлите с класически пръстен или S стил на чукчето. То ще допълни чара на вашата входна врата.

8 лесни и евтини начини за освежаване на входната врата:

 1. Пребоядисайте вратата си и я стегнете.
 2. Сменете предните осветителни тела.
 3. Сменете цифрите на номера на къщата.
 4. Сменете касата или бравата.
 5. Изберете ефектни саксии за входа.
 6. Изберете нова изтривалка в естествен кокосов или основен черен цвят.
 7. Сложете нова пощенска кутия.

Различните модели блиндирани входни врати можете да погледнете на Страницата за входни врати на Борман България. Ще откриете и много други идеи за поддръжка на Вашите врати.

Предимства на битумните керемиди и какво трябва да знаем

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!