Изгодни самолетни билети от Rayanair oт и до София

самолет

Летяли ли сте наскоро? Ако не, сега е моментът да се възползвате от изключително ниските оферти на ирландската самолетна компания.

За лятната си летателна програма, ирланският превозвач ще лети с невероятни изгодни опции за билети за полети до април следващата година. Цените на нискобюжетната самолетна компания ще започват от 9.99 евро като възможността за запазване на билети вече е налична.

Именно това бе основната тема за дискусия на пресконференцията на родна почва. Причината за страхотните намаления е свързана с изключителния ръст в туризма в България и високите очаквания за задържането му в тези рамки.

Нещо повече, Райънеър успя да направи полети до цели 21 дестинации с начална точка София през изминалата есен, а съвсем наскоро от компанията обявиха и нови полети от Пловдив като приблизително от началото на годината нискобюджетният превозвач започна да извършва полети и от новия софийски терминал.

Райънеър отчете невероятен растеж на пътниците си от България през изминалата година като прогнозите за ръста е той да достигне приблизителните 77 % тази година. Позовавайки се на данните на самолетната компания, България изпъква с прилична статистика за пътници на фона на средното европейско равнище. Аналогични са изчисленията и за страни като Чехия и северната ни съседка Румъния. Само за пример, населението на Полша масово лети с нискобюджетни компании. Самият маркетингов директор Кени Джейкъбс твърди, че в България е скрит страхотен потенциал, който тепърва следва да бъде разгръщан.

Без интернет на борда и презокеански полети

На пресконференцията се повдигна и още един нашумял въпрос, свързан с евентуалното осигуряване на интернет на борда. За жалост, отговорът съвсем не е обнадеждаващ. За клиентите си авиокомпанията не планира пускане на интернет като за отказа си изтъкна няколко причини като слаба връзка и сравнително краткото време на полетите в рамките на Европа. Уплътняването на времето във въздуха чудесно може да се реализира посредством филми, приятно четиво и свеж плейлист.

Евтини билети за следващата година

През януари месец Райънеър пусна изключително атрактивни билети до множество европейски дестинации с начална точка София на цени от 5 евро. Страхотна новина очакват пътуващите на 3-и март, защото ирланската самолетна компания планира да пусне билети на цена от 9.99 евро по случай Националния празник на България.

Естествено, евтини билети, започващи от цена 9.99 евро, могат да бъдат закупени и за година напред. Самата оферта влиза в действие на Националния празник и ще се отнася за полети до 21 дестинации чак до 31-и март другата година.

Митичният град Тимбукту

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!