Луксозни покривки за маса

покривки

Луксозните покривки за маса създават празнична и изтънчена атмосфера.

Дори семплите блюда изглеждат изискано, поднесени върху маса, застлана с красива, луксозна покривка, затова за празниците и специалните случаи е добре във всеки дом да има поне една.

Луксозните покривки се изработват прецизно от изключително качествени материи, те са със съвършен дизайн, с бродерии, дантели, панделки или други декорации. Покривките от този клас често се предлагат в комплект със салфетки, както и допълнителна декоративна покривка – тишлайфер или каре.

Класическите, луксозните покривки са едноцветни или с втъкани сатенирани десени, най-често орнаменти или флорални мотиви. Обикновено са бели или в топли златисти и кремави цветове. Тези нюанси създават топла и уютна обстановка.

Материалите, от които се изработват са 100 % лен или 50% памук и 50% полиестер.

В онлайн магазина ни Атрибут.бг предлагаме прекрасни, луксозни покривки.

Комплектът „Vanessa” съдържа покривка за маса, с красиви орнаменти и разкошна дантела, тишлайфер и салфетки.

  • Красивата, луксозна покривка за маса „Valeria” се предлага с комплект салфетки. Десенът на покривката е с едри, изящни цветя.
  • Разкошен комплект за маса „Costanza” – едноцветна, покривка за маса от лен с красива дантела, тишлайфер и салфетки.
  • „Amanda” е стилен комплект салфетки и покривка с дантела и десен на орнаменти от сатен.
  • Луксозна покривка за хранене „Martina” е с красиви орнаменти, дантела и бродюр от сатенена лента. Продава се в комплект с 6 броя салфетки.
  • „Grazia” – сатенена покривка с класически, флорални орнаменти и дантела. Елегантната покривка е за кръгла маса и към нея има шест салфетки.
  • Ленена покривка за кръгла маса – „Viviana” е с красива дантела и шест салфетки.
  • Луксозна покривка за маса „Marianna” с тишлайфер и шест салфетки. Покривката е с красива бродерия и дантела, а тишлайферът е с дантела и панделки.

Луксозните покривки, които предлагаме са с гарантирано качество от престижната италианска марка Di Benedetto.

Освен за уютет акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене за и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи и на изискани домакини, луксозните покривки са перфектна идея. Поводите, по които можете да поднесете такъв прекрасен подарък са сватба, новодомци, юбилей и други.

Луксозните покривки за маса създават аристократична атмосфера. Те придават разкош в трапезарията. Семейството с любов се сплотява около такава маса, а гостите си тръгват с чудесни спомени, от вечерята в такава приятна обстановка.

Подарете си класа, изтънченост, финес и стил с луксозни покривки за маса Di Benedetto!

Цветът на спалното бельо говори много за вас

 

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!