Съвети при избор на застраховки

I&G insurance brokers

Модерното застраховане ни дава сигурност, а тя на свой ред е високо ценена в 21-ви век. Защо ли? Много е просто – живеем в несигурни времена, когато, за да сме добре, трябва сами да се погрижим за благоденствието си, а не разчитаме на някой друг. Имущество, бизнес и бъдеще – и в трите аспекта има много какво да се направи, ако решим да изберем съвременните застраховки, които застрахователен брокер I&G съветва да се разгледат внимателно. За да се възползваме от добри отстъпки и да си спестим време – защото ни е важно! 

Какви видове застраховки има

Много от съществуващите застрахователни продукти не са особено познати на масовия потребител, който е разбрал, че е време за повишаване на стандарта на живот, но как? Ето ги отговорите: 

  • Автокаско – няма задължителен характер, но е задължително да се направи, ако сме собственици на лека кола/коли с висока стойност. При възникването на предварително уговорени застрахователни събития, ще получим премия, с която да покрием щетите;
  • Имуществено застраховане – все по-търсен продукт, който ни осигурява спокойно ежедневие и сигурност за дома. Обезщетението в този случай важи за рискове като земетресение, влизане с взлом и кражба, природни бедствия и др.; 
  • Застраховка “Пътуване в чужбина” – винаги е добре да имаме Б-план, че дори и нещо да се случи на път, ще бъдем компенсирани;  
  • Здравни застрахователни пакети – едва ли има нещо по-важно от нашето здраве, което е достатъчна причина да инвестираме в него. Можем да си осигурим комплексна защита в редица ситуации – раждане на дете, инциденти, фирмени злополуки и др. 

Спокойният живот е напълно възможен, разбира се, с огромната подкрепа на различните видове застраховки, които предлагат и плащане на вноски след извършена проверка на клиента. Освен изгодни по всички параграфи, те могат да бъдат избрани и сключени изцяло онлайн и с помощта на калкулатор.  

Как да изберем подходящата за нас

В случая могат да се засегнат доста аспекти – образование, медицинско покритие, автомобилни застраховки, грижа за дома, инвестиции в бъдещето и какво ли още не. Изборът на най-добрия застрахователен продукт, по презумпция, би следвало да бъде направен с оглед на персоналните ни нужди и цели. Препоръчително е да се следват следните точки: 

  1. От какво точно застраховане имаме нужда към настоящия момент/етап от живота; 
  2. Какво покритие искаме да има тя; 
  3. Каква е сумата, която сме готови да платим; 
  4. Каква е оптималната за нас финансова компенсация, когато възникне застрахователно събитие; 
  5. Как се виждаме след няколко години и какво бъдеще искаме за децата си. 

Съзнанието на човек винаги работи в посока намирането на изгодни решения, които да работят в негова полза. Съвременните застраховки са именно това – реална възможност да живеем добре!  

Четете още: Как да създадете етикети на продукти, които привличат вниманието и продават вашите продукти

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!