Нови филми 2017 от жанра на анимацията.

филми

Какви нови филми, ще видим тази година от рисуваният свят?

Нещо странно, нещо необичайно, нещо непознато или познато? Ще трябва да изчакаме, докато видим всичко на екрана, но нека все пак да погледнем какво ни очаква тази година.

“Rock Dog” – пеещото куче.

Може да ви се стори странно, но ще видите нови филми в които пеят животни тази година. Един от тях е Рок Дог. Става дума за историята на едно куче, което иска да преследва мечтата си да стане музикант, но това което го спира е дългът които го зове вкъщи. Неговият баща е пазител на нещо важно ( трейлър е, не разбрахме какво пази) и няма да е толкова лесно да се измъкне от задължението си.

В крайна сметка обаче, бащата осъзнава, че не може да държи синът си против волята му и го пуска да отиде в града и да стане музикант. Никой от тях не знае обаче, че вълците само очакват защитата да се отслаби и да вземат това, което бащата пази. Доли младото куче, ще го спаси?

Филм за Батман на Lego.

Нови филми с лего играчки изобщо не са новост. Не знаем, защо правят толкова голяма олелия около тях. Има ги от много време и са доста глупави (лично мнение). Нито могат да се движат като анимирани, нито могат да направят екшън като екшън филми – доста нескопосани. Както и да е, нов филм за батман в стила на лего ще има и дори изглежда да е доста интересен.

Батман тук е доста по-луд, по-отворен за себе си и имението на Брус Уейн. Може наистина да ви хареса, ако сте любители на този тип нови филми. Анимацията е по-добра, ефектите са по-добри, изобщо и филмът може да ви се стори по-добър.

The Nut Job 2: Nutty by Nature.
Това вече е наистина интересно заглавие. Ако не сте гледали първият филм, горещо ви го препоръчваме. Става дума за група гризачи, които се опитват да спасят паркът си. Тяхната сегашна хралупа – магазинът за ядки срещу парка е затворен и вече няма доставки на храна. Затова, тяхната нова мисия е да спрат булдозерите и да се завърнат в естествената си среда.

Това определено не са всички нови филми от жанра на анимацията, които да очакваме през 2017, но това е едва началото на годината.

Какво пропускаме при планиране на коледните празници?

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!