Излезте от зоната си на комфорт, избирайки боя за коса в необичаен и искрящ цвят

боя за коса

Модните тенденции по отношение на косите и прическите почти винаги опират до оцветяването на косата в често срещани цветове и багри – независимо дали ще говорим за кафеникави, черни, русоляви, или червеникави нюанси, всички те максимално се доближават до естествените цветове в косите на различните хора. Развълнуваме сме, обаче, да кажем, че производителите на боя за коса категорично са помислили в детайли и за своите клиенти, определено притежаващи отношение към по-нестандартната и екстравагантна мода.

В днешната статия ни се иска да обърнем внимание на онзи тип боя за коса, която определено не е за всеки, но без чието присъствие не бихме могли да си представим модната сцена. Визираме искрящите и нестандартни цветове за коса като розовото, синьото, зеленото, лилавото, оранжевото – едва ли ще бъдете искрени, ако кажете, че никога досега не сте се прехласвали по страхотните крайни резултати, които биха могли да се постигнат с подобна боя за коса.

Смелият избор на боя за коса в необичаен цвят определено показва бунтарство и непримиримост

За щастие живеем във време, в което бихме могли да си позволим всякакъв вид себеизразяване. Ако до преди няколко десетилетия на хората им се е струвало немислимо да използват боя за коса в розов цвят например, то днес буквално всеки може да оцвети косата си в какъвто нюанс пожелае. Не са рядко срещани и цветовите комбинации между няколко типа цветна боя за коса – комбинацията между синьо и розово например би могла да постигне наистина изящни и прекрасни прически и фризури.

Определено епитетите, които описват хората, избиращи такъв тип боя за коса, са не се страхуващите се, отворени към новото, бунтарите, имащите нужда от себеизразяване, не примирите към базисното, обикновеното, рутинното, ежедневното. Приветстваме всеки, който дръзва да изразява себе си чрез визията си.

Поддръжката на екстравагантната боя за коса не е никак лесна

Колкото и да харесваме такъв тип фризури, навявайки ни усещане за рок, хипарство и свобода на духа и съзнанието, все пак е редно да споменем, че такъв тип боя за коса се поддържа относително трудно. Цветът и пигментът в повечето случаи се отмиват наистина лесно, което ще рече, че, за да поддържате прическата си винаги в най-добрата й форма, ще трябва сравнително често да посещавате коафьора си, който ежемесечно да възобновява интензитета на цвета.

Подобен тип боя за коса често се използва и за направата на цветни кичури в косата – безспорно такъв тип прическа е много по-щадящ, отколкото цялостното боядисване.

Може да ви хареса също: Приспособления за обувки при поледица

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!