Синхронизирайте облеклото си с половинката

облеклоДа покажете съпричастност един към друг и да се почувствате почти като близнаци – това е още един мил начин да демонстрирате любовта си и да изразите своите чувства пред самите себе си и околните.

Синхронизирането на външния вид чрез облеклото не е нещо ново, но това да купувате и да съчетавате еднотипни дрехи с половинката, може да бъде новост за вас като двойка.

Първото правило е и двамата да го искате и да сте на една и съща модна вълна. Мисията е напълно невъзможна, ако и двамата имате напълно различни виждания за модата и личния стил. Съчетаването на облеклото е доста трудно, ако единият обожава напълно семплия и ненатрапчив стил в дрехите, а другият си пада по блясъка и ексцентричността.

Най-лесният начин да изглеждате в тон е като съчетаете цветово и стилово дрехите си. Ако става въпрос за ежедневен сет, можете да носите едноцветни тениски на любимата си група, карирани ризи или изчистен пуловер в комбинация с изтъркани дънки и с по-груби обувки тип кубинки или обикновени кецове. Споменатите дрехи са унисекс, така че ако си падате по този рок стил, едва ли ще ви бъде трудно да синхронизирате облеклото си.

Аксесоарите също са важни – черни кожени гривни, чокър, временни татуси и дори цветни кичури, са идеално решение за младежите.

В случай, че сте поканени на официално събитие и искате да покажете, че не сте просто познати, а две търсещи се души, които най-накрая са се открили и са си паснали идеално, можете просто да изберете рокля и костюм в една тоналност. Детайлите също могат да загатнат вашата забележителна духовна връзка. Папийонка в същия цвят като коланчето на роклята или вратовръзка в еднакъв десен с този на дрехите на дамата са напълно достатъчни елементи от облеклото, които си кореспондират и създават усещане за допълване и хармония.

Повече за това как се облечете през предстоящата зима може да намерите тук.

Спортно – елегантна визия от Евиза

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!

Add a Comment