Как да изберем семейна палатка – съвети от Extreme Sport

палатка

Пълноценно прекараното свободно време е гаранция за добро настроение и положителни емоции. Дали със семейството, или в компанията на приятели – винаги е добре да се стремим към това да се развличаме със занимания сред природата, организирайки си къмпинг на някое красиво място, което разкрива пред нас вълшебни гледки. Продукти като ултра практичните семейни палатки от Extreme Sport ще ни помогнат в перфектната организация на предстоящото събитие с развлекателна насоченост. Те са широки и изключително функционални, а употребата им е лесна и приятна. 

За къде се използват семейните палатки

Използват се най-вече за къмпинг сред природата и са предназначени за група от хора – семейство, приятелска компания и прочее. Предлагат се в различни разновидности и са достатъчно големи, че да осигурят едно подобаващо ниво на комфорт по време на престоя ни на открито. В магазин Екстрем Спорт ще намерите четириместни и петместни двуслойни модели, които са качествени, сигурни и с модерен дизайн. Снабдени са с вентилационни отвори, прозорци и спални помещения, а някои семейни палатки за къмпинг предлагат и допълнителни екстри. 

Как да изберем подходящ модел

Избраната от нас семейна палатка за къмпинг трябва да е в удобни размери (височина, широчина и вътрешно разпределение), да е изработена от качествена материя и да е лесна за разпъване. Ниските цени са също водещ фактор за това дали ще купим подобно туристическо приспособление, или ще продължим да търсим подходящия за нас продукт. Основните критерии за избор на къмпинг палатка са:

  • Клас;
  • Капацитет;
  • Тегло;
  • Долен и горен слой;
  • Височина;
  • Водоустойчивост;
  • Начин на разпъване;
  • Рейки и др.

От значение е да заложим на модел, който напълно отговаря на изискванията ни за практичност и качество, цена и дизайн. За да е престоят сред природата приятен за всички, е нужно да имаме на разположение подходяща екипировка и оборудване, което неминуемо включва и семеен подслон за къмпинг. 

Защо да заложим на магазин Екстрем Спорт

Онлайн магазин Extreme Sport е лидер в продажбата да всякакви по вид туристически стоки. Тук всеки ще открие финансово изгодни и качествени спортни продукти, необходими за практикуването на различни по вид занимания на открито – планински преходи, алпинизъм, хайкинг и др. Добрата подготовка е задължително условие, ако искаме да сме в пълна безопасност по време на престоя си сред природата или високо в планината. Набавете си всичко необходимо и се насладете на всеки един момент.

Прочетете още: Почивка и релакс в Габровски балкан

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Споделете тази статия с вашите приятели!